Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Van de Prins

Afgelopen vrijdag was onze opkomst in residentie t, Kladdegat met leden, niet leden, en een verblijd gezelschap van Cv de Tonnezotters en Cv d’ Oelewappers zat de stemming er al goed in. Wil dan ook onze Vorst Marco, adjudanten,en de raad van 11 bedanken voor hun inzet.

(Inhuldiging te zien op Sassendonk tv)

zaterdag een geweldig prinsenbal bij de Knienebelters gehad, abdicatie van Prinses Cindy en opkomst van Nieuwe Prins Danny en zijn 2 presidenten Snip en Snap , als afsluiter zijn we zondag bij de Bestevaertjes geweest, abdicatie van Prins Randy en opkomst van Prinses Toppie en adjudant Stoer, prachtig initiatief.

We gaan proberen om samen met alle carnaval vierders er een prachtig jaar van te maken.

Alaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van de Prins
Previous post
Prinsenbal door Sassendonk tv
Next post