Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Kladdegatters

Carnavalsvereniging de Kladdegatters blazen het carnavalsleven in Hattem weer nieuw leven in.

Carnavalsvereniging “De Kladdegatters” is een gloednieuwe vereniging die het carnavalsleven in Hattem nieuw leven in wil blazen. De eerste ideeën voor een carnavalsvereniging ontstonden in eetcafé De Kruusing, waar Marco Wolf samen met zijn partner Akkie van der Sel de scepter zwaait. De naam “De Kladdegatters” was snel gekozen en is een verwijzing naar Kladdegat, volgens de legende de spookhond uit Hattem. De eerste bijeenkomt werd op 19 februari 2018 gehouden en de vereniging werd op 8 maart 2018 ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Een vliegende start. Eetcafe “De Kruusing” is de residentie van de Kladdegatters. Vanuit hier worden er evenementen georganiseerd en gaan we daarnaast het carnaval mee vieren in Zwolle.

Wordt jij bij het lezen/ bekijken van deze site net zo enthousiast als de mensen van het eerste uur en het bestuur? Wil je een rol willen spelen bij de organisatie of lid willen worden, dan kan je je aanmelden via deze website.

Residentie

Eetcafe “De Kruusing” is de residentie van de Kladdegatters. Vanuit hier worden er evenementen georganiseerd en gaan we daarnaast het carnaval mee vieren in Zwolle.

Raad

Eddy Ansmink

Rutger Broekhuis

Hendri van Beek

Eva Broekhuis

Akke May van der Sel

Angela Peters

Bestuur

Voorzitter: Marco Wolf

Secretaris: Tim ten Bokkel Huinink

Penningmeester: Angela Peters

Algemeen Bestuurslid: Hendri van Beek

Algemeen bestuurslid: Hans Blok

Algemeen bestuurslid: Eddy Ansmink

Algemeen bestuurslid: Akke May van der Sel