Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Van de Prins

Wat een geweldig weekend weer , afgelopen een vrijdag aanwezig bij een fantastische receptie van de Pepperbussies, zaterdag aanwezig bij een geweldig prominenten bal van de oelewappers, afgelopen zondag onze eigen receptie in de triangel.
Wil langs deze weg nogmaals iedereen bedanken die aanwezig waren, Hoogheden,Adjudanten, voorzitter Marco Wolf ,Raad van 11, sassendonkers , Blaaskapel ons genoegen, De F.E.N,Gerben Tijssen,Albert Bouwmeester,Leroy Bouwmeester, mijn vrouw Sonja, Pa en ma ,Arie Bertha Blok ,vrijwiligers,sassendonk TV, Veronique, Tim, en iedereen die ik vergeten ben.

Met Adjudanten Brand en Meester aan 
Linker en rechterhand zorgen wij voor een
Brandveilig carnavalsland!Alaaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van de Veurzittert
Previous post
Van de Prins
Next post