Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Zwolse Carnavalsbeurs

Op zaterdag 2 februari 2019 vindt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs plaats.

We hebben dit jaar een nieuwe locatie voor de Carnavalsbeurs en deze wordt nu gehouden in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 te Zwolle. De Beurs is van, voor en door carnavalsvierders.

 

De deuren van het SIO zijn geopend vanaf 13.00 en de beurs duurt tot 17.00 uur.  Iedereen is welkom en de entree is GRATIS.

 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de beurs!

 

Zowel Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen deelnemen. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen. 

De kosten om deel te nemen zijn ongewijzigd. Je kunt een tafel of grondplek huren voor 20 Euro per stuk. Je krijgt hierbij wel 8 consumptiemunten per tafel, per saldo is de deelname dus GRATIS! Als je 2 tafels of grondplekken wilt huren dan zijn de kosten 30 Euro en krijg je 12 consumptiemunten.

De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS. 

Als het even kan moet het natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben.

 

Informatie over de beurs kun je vinden via Facebook: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle  en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van de prins
Previous post
Van de Prins
Next post