Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Uit de Dijkpoorter

HATTEM – Carnavalsvereniging De Kladdegatters houdt op vrijdag 7 september het eerste zomercarnavalfeest. Dit zomercarnaval is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud en de toegang is gratis.

De Kladdegatters laten weten: “Deze avond is echt een stuif-es-in party, om onze carnavalsvereniging meer bekendheid te geven en misschien dat er deze avond mensen zijn die zeggen, wij vinden het zo een leuk initiatief, we willen lid worden.” Voor slechts 11,11 per jaar kan men lid worden. Deze avond wordt de nadruk gelegd op Zuid-Amerikaanse Carnaval met een ‘Attems tintje. In het teken van de Caribische sfeer is een gedeelte van het kladdegat-terras omgetoverd tot een Caribisch terras met echte palmen dankzij Palmshop.nl.

“Met een live optreden van de kladdebloazers en DJ Hansi Wurst steet heel Kladdendonk (Hattem) op zien kop. Dus als je nou lekker in je zwembroek, piratenpak of gewoon een leuke bloemenkrans om hangt, het maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom. Ons motto luidt hoe meer mensen hoe gezelliger. Alaaf”, zo besluiten De Kladdegatters.  De residentie is eetcafé De Kruusing, gevestigd aan de Kruisstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VAN DE VEURZITTERT
Previous post
Zomercarnaval op 7 september
Next post