Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Adjudanten Kurk en Trekker

Hallo ik ben adjudant Kurk, tja waarom kurk zie ik jullie denken omdat ik samen met adjudant trekker de kurkentrekker zijn van prinses Winehouse , wat ik heel mooi vind is dat de onderscheiding van de prinses precies past bij ons, een fles wijn die je uit kunt klappen en je hebt een Kurk(en)trekker.

In het dagelijks leven werk ik bij Lagemat in Heerde en mag ik slopen wat ik wil. Verder groot fan van Hatto-Heim. Ben getrouwd met een lieve vrouw en heb 2 kinderen, die al legaal bier mogen drinken.

Wens jullie fijne Carnaval

Mocht je meer van me willen weten , je mag alles aan me vragen

 

 

 

 

 

Hallo ik ben adjudant Trekker samen met adjudant kurk zijn wij kurk(en)trekker van Prinses Winehouse.

De meeste kennen mij nog wel van Prins Hans Haspel, een seizoen er achteraan is best heavy, maar ik had het voor geen goud willen missen,

In het dagelijks leven knooi ik nog steeds aan groene lampies en rooie flessies.en vieren we carnaval tot diep in de nacht.

Fijne carnaval iedereen.Alaaf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de Veurzittert

Beste Kladdegatters,
De vakantie is weer enige tijd achter de rug en we hebben allemaal bij kunnen komen van een fantastisch 1e carnavalsseizoen met alleen maar hoogtepunten.
Inmiddels wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt om het komende seizoen tot een net zo groot succes te brengen.
Vele handen maken licht werk en wij zijn altijd op zoek naar mensen die een steentje willen bijdragen op welke manier dan ook binnen de vereniging.
Ook in de raad van 11 zijn nog enkele plaatsen vacant.
Tevens is op onze website de agenda voor komend seizoen te vinden en zijn alle leden welkom om mee te gaan naar andere verenigingen.
Wij wensen jullie alvast een fantastisch carnaval.
Alaaaaf
De Veurzittert

VAN DE VEURZITTERT

Carnaval, Het lijkt nog zover weg maar de 11e van de 11e is geweest en daarmee is het carnavalsseizoen geopend,zeg maar losgebarsten.
En ooooow wat zijn we druk, feestje hier feestje daar feestje zus feestje zo.
En die feestjes kunnen de leden ook met ons mee vieren want hoe meer zielen hoe meer vreugde natuurlijk.
Ook zijn wij dringend op zoek naar helpende handen en ik denk dat er tussen de inmiddels 100 leden!!!!!! wel mensen zijn die iets bij willen dragen.
Zo houden wij kindercarnaval op vrijdagmiddag 1 maart en ook voor de bouw van de kar voor de optocht van 2 maart zoeken we nog mensen.
In Sassendonk (Zwolle) staan we inmiddels op de kaart en worden we met open armen ontvangen.
De eerst volgende activiteit van de kladdegatters is de receptie op zondag 20 januari in de triangel in Kladdendonk.
ZET DEZE IN JE AGENDA!!!
Alaaf en tot snel
Marco Wolf
Voorzitter

Uit de Dijkpoorter

En zijn naam is��. Prins Hans Haspel de 1e

Gepubliceerd op 20-11-2018 09:00

En zijn naam is��. Prins Hans Haspel de 1e

HATTEM – Afgelopen vrijdag was het dan zover, de allereerste prinspresentatie van carnavalsvereniging De Kladdegatters. “Een voor ons zeer bijzondere en spannende aangelegenheid daar er ook een grote afvaardiging aanwezig was van inmiddels bevriende verenigingen uit Sassendonk (Zwolle)”, zo laat de carnavalsvereniging weten. 

Om 23.11 was het zover en werd Prins Hans Haspel de 1e voorgereden door zijn adjudantes Brand en Meester. Als brandweerman en brandbeveiliger staat zijn taak als prins in het teken van brandveiligheid. Zijn allereerste taak was dan ook het blussen van de vuurkorf ,ondersteund door de Kladdebloazers met het Hattem stedenlied. Na het in ontvangst nemen van de steek, de scepter en de bijbehorende onderscheidingen is de prins met zijn adjudantes klaar om Kla

Uit de Dijkpoorter

HATTEM – Carnavalsvereniging De Kladdegatters houdt op vrijdag 7 september het eerste zomercarnavalfeest. Dit zomercarnaval is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud en de toegang is gratis.

De Kladdegatters laten weten: “Deze avond is echt een stuif-es-in party, om onze carnavalsvereniging meer bekendheid te geven en misschien dat er deze avond mensen zijn die zeggen, wij vinden het zo een leuk initiatief, we willen lid worden.” Voor slechts 11,11 per jaar kan men lid worden. Deze avond wordt de nadruk gelegd op Zuid-Amerikaanse Carnaval met een ‘Attems tintje. In het teken van de Caribische sfeer is een gedeelte van het kladdegat-terras omgetoverd tot een Caribisch terras met echte palmen dankzij Palmshop.nl.

“Met een live optreden van de kladdebloazers en DJ Hansi Wurst steet heel Kladdendonk (Hattem) op zien kop. Dus als je nou lekker in je zwembroek, piratenpak of gewoon een leuke bloemenkrans om hangt, het maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom. Ons motto luidt hoe meer mensen hoe gezelliger. Alaaf”, zo besluiten De Kladdegatters.  De residentie is eetcafé De Kruusing, gevestigd aan de Kruisstraat.