Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Van de Prins

Wat een geweldig weekend weer , afgelopen een vrijdag aanwezig bij een fantastische receptie van de Pepperbussies, zaterdag aanwezig bij een geweldig prominenten bal van de oelewappers, afgelopen zondag onze eigen receptie in de triangel.
Wil langs deze weg nogmaals iedereen bedanken die aanwezig waren, Hoogheden,Adjudanten, voorzitter Marco Wolf ,Raad van 11, sassendonkers , Blaaskapel ons genoegen, De F.E.N,Gerben Tijssen,Albert Bouwmeester,Leroy Bouwmeester, mijn vrouw Sonja, Pa en ma ,Arie Bertha Blok ,vrijwiligers,sassendonk TV, Veronique, Tim, en iedereen die ik vergeten ben.

Met Adjudanten Brand en Meester aan 
Linker en rechterhand zorgen wij voor een
Brandveilig carnavalsland!Alaaf

Van de Prins

Gisteren met een aantal leden

van de raad van elf afgereisd na CVde Oelewappers in het mooie Berkum voor de abdicatie en inhuldiging , maar tussen de bedrijven door toch effe de brandveiligheid gecheckt uiteraard met toestemming van de barman.

We hebben geen mankementen kunnen constateren.

Wijkcentrum de Weijenbelt ✅piccobello

Van de Prins

Gisteravond voor dat de abdicatie van Prinses Aurelia en President Kolos van CV de Pepperbussies begon bij locatie de Agnietenberg, moesten we natuurlijk wel effe de de brandveiligheid checken.

Met adjudant meester en brand zorgen wij voor een brandveilig Carnavals land! Alaaf

Met drank en mooie feesten zeggen wie altijd Brandmeester

Agnietenberg ✅picobello.

Prins Hans Haspel de 1e cv de Kladdegatters

Van de Prins

Afgelopen vrijdag was onze opkomst in residentie t, Kladdegat met leden, niet leden, en een verblijd gezelschap van Cv de Tonnezotters en Cv d’ Oelewappers zat de stemming er al goed in. Wil dan ook onze Vorst Marco, adjudanten,en de raad van 11 bedanken voor hun inzet.

(Inhuldiging te zien op Sassendonk tv)

zaterdag een geweldig prinsenbal bij de Knienebelters gehad, abdicatie van Prinses Cindy en opkomst van Nieuwe Prins Danny en zijn 2 presidenten Snip en Snap , als afsluiter zijn we zondag bij de Bestevaertjes geweest, abdicatie van Prins Randy en opkomst van Prinses Toppie en adjudant Stoer, prachtig initiatief.

We gaan proberen om samen met alle carnaval vierders er een prachtig jaar van te maken.

Alaaf!