Carnavalsvereniging De Kladdegatters Hattem

Van de Veurzittert

Beste Kladdegatters,
De vakantie is weer enige tijd achter de rug en we hebben allemaal bij kunnen komen van een fantastisch 1e carnavalsseizoen met alleen maar hoogtepunten.
Inmiddels wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt om het komende seizoen tot een net zo groot succes te brengen.
Vele handen maken licht werk en wij zijn altijd op zoek naar mensen die een steentje willen bijdragen op welke manier dan ook binnen de vereniging.
Ook in de raad van 11 zijn nog enkele plaatsen vacant.
Tevens is op onze website de agenda voor komend seizoen te vinden en zijn alle leden welkom om mee te gaan naar andere verenigingen.
Wij wensen jullie alvast een fantastisch carnaval.
Alaaaaf
De Veurzittert

VAN DE VEURZITTERT

Carnaval, Het lijkt nog zover weg maar de 11e van de 11e is geweest en daarmee is het carnavalsseizoen geopend,zeg maar losgebarsten.
En ooooow wat zijn we druk, feestje hier feestje daar feestje zus feestje zo.
En die feestjes kunnen de leden ook met ons mee vieren want hoe meer zielen hoe meer vreugde natuurlijk.
Ook zijn wij dringend op zoek naar helpende handen en ik denk dat er tussen de inmiddels 100 leden!!!!!! wel mensen zijn die iets bij willen dragen.
Zo houden wij kindercarnaval op vrijdagmiddag 1 maart en ook voor de bouw van de kar voor de optocht van 2 maart zoeken we nog mensen.
In Sassendonk (Zwolle) staan we inmiddels op de kaart en worden we met open armen ontvangen.
De eerst volgende activiteit van de kladdegatters is de receptie op zondag 20 januari in de triangel in Kladdendonk.
ZET DEZE IN JE AGENDA!!!
Alaaf en tot snel
Marco Wolf
Voorzitter
Marco Wolf Voorzitter cv de Kladdegatters

VAN DE VEURZITTERT

Beste carnavalsvrienden,

We zijn nu enige tijd onderweg met onze carnavalsvereniging en zijn blij verrast met de animo die er toch wel blijkt te zijn in ons mooie Hattem.
Inmiddels is ons ledenbestand al gegroeid tot over de 50!!!!
Ook hebben wij inmiddels ons 1e eigen feestje mogen vieren in de vorm van zomercarnaval wat een absoluut succes en super gezellig feest is geworden.
Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende feest op 16 November en dit betreft de inhuldiging van onze allereerste prins. Hiervoor ontvangen de leden nog persoonlijk een uitnodiging.
En uiteraard zijn ook de voorbereidingen voor het grote carnaval van 2019 in volle gang.
Tot slot wil ik meedelen dat we nog op zoek zijn naar leden voor de raad van 11 maar ook naar gewoon helpende handen voor de komende activiteiten.
Alaaf en tot ziens,

Marco wolf
Voorzitter C.V. De Kladdegatters